| josefina a întrebat:

Dupa ce am terminat primul flacun de marvelon 28 cu pastilele cele mari am incaput sa iau 2-3 pastile mici si dupa aceea a doua zi am inceput sa iau al 2 lea flacon e ceva ca le-am inceput prea repede? mi-a spus cineva ca mi-am stricat tot tratamenul este adevarat? va rog spuneti-mi sa sunt foarte nelinistita va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce iei tu asa aiurea marvelon? Menstruatie in perioada asta ai avut? Sincer la cum le iei tu, ai putea sa si ramai insarcinata fiindca nu le iei bine.
Du-te la ginecolog, nu mai lua aiurea pastile ca o sa te imbolnavesti foarte grav. Pastilele se iau asa: din prima zi a menstruatiei pana la terminarea celor 21 de pastile. Apoi 7 zile pauza (in care trebuie sa-ti vina menstruatia). daca nu iti vine, mergi la medic. Daca iti vine, incepi o noua folie la 28 de zile de la cea anterioara. Practic incepi mereu o folie in aceeasi zi a saptamanii, la interval fix de 4 saptamani.

1 răspuns:
assiris
| assiris a răspuns:

Ciiite sacrificii mai face o femeie pentru citeva minute de sex?!?!?!