| 95Cosmin a întrebat:

Dupa ce am venit de la liceu am inceput sa ametesc cand miscam brusc capul si sa am o stare de greata. M-am culcat vreo 2-3 ore dar am aceleasi simptome. Vreo idee ce ar putea fi si ce as putea face sa imi treaca? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu mergi la medicul școlii sau cel de familie pentru un consult medical, analize de sânge, tratament, etc.
Pa, pa.

| justitiarul a răspuns:

Trebuie neaparat sa te vada un medic.Ameteala poate fi un siptom al mai multor afectiuni:infectii ale urechii interne,tensiune scazuta sau ridicata, anemie, probleme la coloana cervicala dar mai ales orice tip de infectie din organism.

| Madalina_7862 a răspuns:

Pai...poate ai tensiune mare din cauza ca ametesti si ai o stare de greata trebuie sa te duci la doctor sa afli diagnosticul... poate ai gastrita acuta asa am patit si eu.insanatosire grabnica

| pinguuina a răspuns:

Poate fi vorba de o anemie, insa ai putea sa consulti un medic.