| trueHeisenberg a întrebat:

După ce am vizitat un doctor urolog am aflat că circumcizia e singura soluție pentru a îmi rezolva problema numită fimoză. Vreau să știu dacă frenul prepuțului o să fie problemă pentru operație, din păcate am uitat să îl întreb pe doctor despre asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Circumcizia este practicata pe scara larga, fara probleme.
Uita-te pe internet cum se realizeaza circumcizia si vei intelege ca nu te afecteaza deloc, nici frenul si nici altceva.
Apoi, nici nu se poate spune ca-i operatia asta, fiind vorba de o mica interventie chirurgicala, facuta sub anestezie, in orice cabinet chirurgical sau urologic.
Dureaza 10-15 min si dupa aceea pleci acasa, pe picioarele tale.

| jj7700 a răspuns:

In general frenul este extirpat impreuna cu preputul in timpul circumciziei. Nu ar trebui sa fie nicio problema cu el, mai ales daca ai fimoza, este mai bine sa ti-l scoata, ca sa fie sigur ca problema e rezolvata complet.

Mie mi-a fost taiat si frenul in timpul operatiei si sunt foarte multumit de rezultat. Nu aveam fimoza, am ales sa fac circumcizia din motive mai mult de preventie a altor probleme mai tarziu, cat si aspect cosmetic, si si asa consider ca am facut o alegere buna. Sanatate!