| TheLittleStrange a întrebat:

Dupa ce ma dau cu skinoren si zineryt trebuie sa imi spal fata sau raman cu ele peste noapte? Daca da, cat timp trebuie sa stau cu acest "produs" pe fata? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| xSacred a răspuns:

Pai... eu m-am dat cu zynerit de ala. Ma dadeam seara si ma spalam a doua zi dimineata. Iti dai seama ca daca te dai acuma si te duci la baie si te speli nu mai are nici un efect. Eu asa te sfatuiesc sa faci... Te dai seara si te speli a doua zi dimineata.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

După aplicare NU te speli pe faţă!
Rămâi cu soluţia peste noapte/zi.

ÎNAINTE de o nouă aplicare te speli ( iar ) pe faţă!

"Administrare:

Aplicati de doua ori pe zi cu aplicatorul un strat de Zineryt pe zona de piele cu cosuri. Preparatul se va aplica de preferat dimineata (inaintea aplicarii machiajului) si seara (dupa indepartarea machiajului), dupa spalarea prealabila a pielii. Dupa uscare, stratul de medicament aplicat devine invizibil. In cele mai multe cazuri produsul conduce la ameliorarea afectiunii dupa 10-12 sapamani." - SURSA = Prospectul de la linkul :
http://www.ymed.ro/zineryt/

Toate cele bune.