Foloseste Theraflu(e un fel de fervex dar mai bun, mai concentrat). Bea ceaiuri cu lamaie foarte calde, pentru nas foloseste Vibrocil, pentru tuse Acc(mai intai se fluidifica apoi trece). Eu ti-am sugerat doar cateva medicamente, cel mai bine e sa iti asculti medicul. Sanatate.
Daca tusea e seaca nu e bun ACC (contine acetilcisteina - special pentru tuse care rupe). Daca nu esti sigur de care tuse este (adica e in general uscata, dar uneori simti ca ar vrea sa rupa putin) e bine sa iei un sirop care merge pe ambele tipuri de tuse (Stodal, Coughend sau siropuri din plante, cu patlagina, muguri de pin, de brad etc). Sa nu iei paracetamol si fervex in acelasi timp pentru ca si fervexul contine paracetamol si nu se asociaza. Plus ca in cazul tau ar fi mai bun theraflu, cum zicea si AlanTigergerid, dar theraflu sinus care desfunda si nasul. Sau coldrex. Fervexul nu desfunda nasul, este bun atunci cand curge nasul. Bea multe ceaiuri calde cu lamaie (are vitamina c). Sanatate!
Coldrex e bun si poti face inhalatie(intreaba-ti mama daca nu stii ce e). Iar tuse ia Mucosolvan, aa si pentru nas mai foloseste Olynth e spray pentru nas, foarte eficient
Eu, ca sa impusc doi iepuri, cand am tuse si nas infundat beau ceai de muguri de pin(calmeaza si iritarea gatului de la tuse) cu miere si lamaie multa si in special pentru nas infundat fac inhalatie cu Inhalant in ceai de musetel. Sanatate.