| XatomisX a întrebat:

Dupa ce mi-am spalat parul am observat ca a picat mult par l-am adunat intr-un loc si apoi m-am apucat sa numar firele cazute la dus si am ajuns la numarul 40 straight face deci dupa o spalare pe cap mi-au cazut 40 de fire de par sad ce sa ma fac cred ca o sa chelesc ajutoorr crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xBya a răspuns:

Nu e cazul sa te ingrijorezi. Caderea parului e provocata de caldura si poluare, deci cand se va mai raci vremea nu`ti va mai cadea asa mult par.

7 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

De cand folosesc samponul Petrole Hahn, nu-mi mai cade decat cateva fire

| Joker1958 a răspuns:

Stai linistita, un om normal pierde in medie 100 fire de par pe zi big grin, am citit mai demult un articol pe tema asta happy

| RandomGirl a răspuns:

De ce ai numai intrebari prin care faci baza de utilizatorii de pe TPU?
Daca nu iti place comunitatea TPU poti oricand sa o parasesti.

| XatomisX explică (pentru RandomGirl):

Da nu fac misto prin ce ti se pare ca fac misto?

| EgoFiet a răspuns:

Mai bine numarai firele din cap sa vezi cat lipseste =)

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

Asculta...si mie imi cade parul in apa cand mi-l spal.E si din cauza samponului, foloseste unul de calitate(cel mai rau e wash&go).SI SA STII ca e normal sa cada in jur de 100 de fire pe zi big grin Nu te ingrijora, nu e nici o problema.
Acum funda kiss?

| ninjaFred a răspuns:

Erai plictisita rau daca le-ai si numarat! cauta`ti o peruca, inainte sa chelesti smug