| BLUElăv a întrebat:

Dupa ce scot o aschie din piele, ramane o buba?
Gen, mi.am scos recent o aschie din picior si atunci cand calc inca ma doare de 2-3 ori si dupa imi trece cat de cat. Mentionez ca nu imi pare a fi fierbinte sau umflat. Este posibil ca aschia sa nu fie scoasa?
multumesc, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gameplay_Cirus_1998 a răspuns:

Poate este locul sensibil sau poate a ramas o bucatica mica de aschie. Pentru a o scoate usor tine locul unde e aschia cateva minute in apa calda in care s-a dizolvat sapun. Aschia va iesi singura daca inca este.

2 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Posibil sa fi ramas o bucatita pe care nu ai vazut-o sau s-a rupt in momentul cand ai scos-o.
Poti pune un leucoplast sau sa dai cu betadina pentru a se vindeca mai repede.In functie de cat de mare este aschia, poate ramane zona usor inflamata cateva zile.

| JustMe9876 a răspuns:

Nu doar ca pielea este inca sensibila in acel loc deaorece te gandesti ca acolo este ca un canal pentru ca aceea aschie si-a lasat o urma acolo si pana se va inchide rana va mai dura