| NevăstuicăxD a întrebat:

După ce se desumflă, un cucui se poate umfla înapoi? Mi-e cam frică, pentru că ieri m-am lovit şi mi-a ieşit un cucui măricel, iar azi dimineaţă am văzut că s-a desumflat şi a rămas o vânătaie foarte mică.
Şi dacă îmi puteţi spune cum să maschez vânătaia, menţionez că e pe frunte, în dreapta.
Mulţumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ori ce cucui daca se dezumfla, numai revine la dimensiunile anterioare, decat daca recidivezi cu o noua lovitura in acelasi loc.De mascat e mai greu! Daca ai parul mare, maschezi cu el. daca nu incearca cu fond de ten! Sanatate Multa!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Nu se va umfla,stai linistit si nu te mai speria asa,din orice! Cat despre vanataie o poti masca cu parul,asta daca ai breton! O alta varianta ar fi sa folosesti putin fond de ten sau un baton corector! Daca nu ai un fond de ten, poti `imprumuta ` de la mamicuta ta (daca are, bineinteleshappy ).