anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce un anumit lucru (ca sa nu zic mai mult) m-a lovit, pe mana mi-a aparut un semn rosu in forma de V. De ce mi-a aparut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Poi Adina, daca te-a lovit pe mana, ce vroiai sa iti apara. un trandafir?

nony
| nony a răspuns:

@closeyourlove.de ce mai, stiai tu altceva ce putea sa-i iasa?

| ViVi a răspuns:

Esti durere @nony laughing
este doar un semn cand te-a lovit..nui nimic gravhappy

| DoomNEzeu a răspuns:

Pentru ca acolo a fost distrus muschiul si odata cu el si niste vene mici.Nococu nostru ca ne regeneram...

| frida0purple a răspuns:

Pai. daca ai 'niste certuri cu acel lucru', banuiesc ca este un om, nu un obiect, nu?

| WhiteWings a răspuns:

Ar trebui sa fi mai explicita. ce te-a lovit?

| WhiteWings a răspuns:

Te-ai ars cumva cu placa?thinking

| eek a răspuns:

Pai daca te ai lovit e logic sa ti ramana un semn. o urma. ceva. dar stai linistita ca se vindeca repede.in conditiile in care nu te i fript sau.mai stiu eu cethinking

| eek a răspuns:

Pai daca te ai lovit e logic sa ti ramana un semn ..o urma..ceva..dar stai linistita ca se vindeca repede.in conditiile in care nu te i fript sau..mai stiu eu cethinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate asa te-ai lovit! Daca te doare viziteaza medicul.
Bafta si sanatate.
dar de ce te-ai lovit( lucru)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am niste certuri cu acel lucru de foarte mult timp...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca iti place sa ne tii si in suspans... zii ce e acel lucru si poate o sa ii dam de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde in ce a-ti intrat...