| coco4782 a întrebat:

După cum am spus în întrebarea anterioară, am două cusături a câte 6-7 copci la nivelul penisului și trebuie să plec în Marea Britanie unde nu sunt sigur dacă voi fi nevoit să trag firele personal. Schimb bandajul zilnic folosind Betadină și urmând un tratament cu antibiotic (Zinnat). După câte zile de la intervenție le pot scoate, ca sa fiu sigur că rana e închisă complet?
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai devreme intrebai daca zborul te afecteaza cu ceva. Ti-am raspuns.
La intrebarea asta numai cel care te-a cusut iti poate spune. Sigur ti-a zis dar tu esti cu gandul la Anglia.

| Dandinelle a răspuns:

Oricare ti-ar fi situatia dupa un tratament sau o interventie unde ti s-au pus copci trebuie sa te consulti cu medicul sa vezi urmatoarele proceduri.
Se poate sa fie de noua generatie de copci care se absorb automat de corp sau se elimina singure dar nu am de unde sa stiu, tu trebuie sa cunosti asta. Vorbeste cu medicul care ti-a facut interventia si ti-a dat tratamentul cu antibiotic si explica-i situatia, acelasi medic sau personal medical trebuie sa te informeze legat de perioada de vindecare.

| coco4782 explică (pentru Dandinelle):

Medicii mi-au vorbit despre extragere a firelor, ceea ce înseamnă că e genul de fir care nu se "topeste". Dar voi fi plecat in Anglia unde nu am ajuns sa ma inscriu la un medic si asta ar putea fi o cauza pentru care nu voi fi ajutat. Sunt pregatit psihic ca sa pot face extractia singur, dar vreau sa ma asigur inainte. happy

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru coco4782):

"extragere" ar insemna ca firele sunt un piercing, si NU prea cred asta
altfel, firele se pur si simplu taie la nivelul pielii
orice doctor poate sa faca asta

| coco4782 explică (pentru CarcotasulVesel):

Chiar și cineva care nu e doctor poate face asta, dar la cat de ciudati sunt medicii englezi, mai mult ca sigur nu vor accepta happy
Referitor la piercing, ma gandesc ca nu se lipeste pielea de fir, ca sa pot avea probleme la extragere?

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru coco4782):

E posibil, insa asa e si mai usor de scos, alea care se taie trebuiesc pur si simplu taiate cat mai aproape de piele, daca ar fi cum spui tu (si nu vreau sa imi dau cu presupusul pentru ca nu sunt de meserie) atunci tagi putin de fir, bagi o foarfeca cu taisul in sus, sub el, il tai si apoi il tragi afara

totusi NU sunt de meserie, nu ma pricep doar imi dau cu presupusul

cat despre medicii englezi... nu exista medic care sa refuze o cerere LEGITIMA de la un pacient, iar tu nu poti sa ramai cu firele, pentru ca poti sa ai probleme, cu sex-ul, cu igiena, se pot agata si apoi sa iti rupa o bucata de piele, etc... deci e cat se poate de LEGITIMA