| SaveTheNature a întrebat:

Dupa nastere, de la ce varsta pot lua copilul cu mine in avion fara sa ii dauneze in vreun fel?
Stiu ca ei mi-ar da voie destul de devreme, chiar imediat dupa nastere. Insa medical vorbind, de la ce varsta e mai indicat?
Stie cineva mai exact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Purec a răspuns:

Daca e chiar nou nascut, din cate stiu eu ar fi cazul sa mergi la un pediatru inainte. Trebuie vazut cum sta cu sistemul imunitar, trebuie sa aiba un orar al meselor deja format. Deci repet, in afara faptului ca este expus anumitor microorganisme care pot fi periculoase, pentru un copil sanatos nu este nicio problema sa zboare. Dar daca e foarte mic, fugi pe la medic inainte. Bafta si sa iti traiasca. Sa se faca mare si frumos :)I-a si un link poate te ajuta
http://www.copilul.ro/......a8165.html

2 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Nu il afecteaza cu nimic, oricat de mic ar fi, deci il poti lua in avion oricand.

| SaveTheNature explică (pentru Purec):

Scuze ca te intreb.De unde ai informatia? E foarte important pentru mine. sa stiu exact daca e bine sau nu.E nou nascut si nu reau sa risc.Multumesc

| Purec a răspuns (pentru SaveTheNature):

Daca e chiar nou nascut, din cate stiu eu ar fi cazul sa mergi la un pediatru inainte. Trebuie vazut cum sta cu sistemul imunitar, trebuie sa aiba un orar al meselor deja format. Deci repet, in afara faptului ca este expus anumitor microorganisme care pot fi periculoase, pentru un copil sanatos nu este nicio problema sa zboare. Dar daca e foarte mic, fugi pe la medic inainte. Bafta si sa iti traiasca. Sa se faca mare si frumos :)I-a si un link poate te ajuta
http://www.copilul.ro/......a8165.html