| Jurnaldedecembrie a întrebat:

Dupa o despartire vi s-a intamplat sa simtiti nevoia de a avea un viciu?(in cazul meu fumatul).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Marius151 a răspuns:

E in natura omului sa schimbe ceva la viata lui dupa o despartire sau dupa o depresie. Si viciul este o modalitate foarte buna de a-ti distrage atentia de la ceva.

| Someonelikeyou a răspuns:

Da.mie mi s`a intamplat.straight face. adica dupa ce m`am despartit de prietenul meu. vroiam pur si simplu sa beau.incat aveam numai vise ciudate, cum ca lesinam.si nu ma mai trezeam.si cum a zis Ugerel.o vreme nu am mai vrut sa vorbesc cu nimeni.straight face

| Dragosh_4458 a răspuns:

Ma termin'o big grin sincer, fii tare! tongue Asta se cheama aburirea subconstiientului fumez ca sa ma descarc etc! pentru o despartire iti strici sanatatea?straight face mai sunt baieti :*

Răspuns utilizator avertizat
| Dunnamite a răspuns:

Iti place sa mirosi a scrumiera?

| Draagos a răspuns:

Fumeaza ca e bine, adica fumeaza pana simti ca ti se moaie picioarele si plamanii nu iti mai rezista.atunci e ok.simti ca te-ai despartit, asa daca nu iti formezi nici un viciu.nu simti ca te-ai despartit si nu e ok, fumeaza pana lesini sa simti rolling on the floor ce lume ma straight face