cami
| cami a întrebat:

Dupa o infectie cu steptococ beta hemolitic, grupa A, si extirparea amigdalelor, a rezultat febra musculara si dureri articulare.
Ce analize trebuie facute pentru durerile si febra musculara? Dar ce tratament? De ce apar simptomele astea? (avand in vedere ca se face moldamin de 4 luni si degeaba ). De ce nu trece? Care este cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este posibil ca streptococul (cel hemolitic este foarte periculos ) sa se fi "infiltrat " in tesuturi si articulatii. Cititi pe net tot ceea ce tine de streptococul beta hemolitic, trebuie sa refaceti analizele si sa schimbati tratamentul, se pare ca streptococii in ultima perioada fac mutatii de tulpini (sper ca m-am exprimat bine ), au devenit inofensivi la antibioticele standard, inca o analiza acum din sange nu din sputa (nu examen faringian ) ci hemocultura cu antibiograma si cat mai repede pentru ca va puteti alege cu o forma de reumatism care sa speram ca va disparea daca tratamentul este bun.

| alex2009 a răspuns:

Si eu mi-am scos amigdalitele tot din cauza strectococului, nu am facut moldamin fiind alergic la penicilina.Si pe mine ma dureau incheeturile, si oasele, la exudat faringian nu-mi iesea infectia. se face o analiza din sange numita ASLO ...sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ASLO arata anticorpii antistreptococici pe care organismul ii produce, DAR pe tine te ntereseaza cu cine s-a cuplat streptococul beta hemolitic pentru ca se intampla sa se cupleze cu un alt microb si asta nu vede ASLO, hemocultura determina infectiile din sange si pe baza lui ai sa faci un nou tratament.

| micurutza2005 a răspuns:

Streptococul este foarte rezistent e sensibil la penicilina si trebuie combinatie de mai multe antibiotice cum ar fi gentamicina, ampicilina, etc. dar trebuie sa faci o antibiograma pentru a stabili exact la ce e sensibil. acest streptococ da o forma severa de reumatism chiar si la inima netratat duce la boli destul de complicate si posibil sa nu le mai poti vindeca, devin cronice. ca analize ar fi hemoleucograma completa, vsh, aslo, hemocultura, factor reumatoid, etc.deci trebuie tratament mai intensiv combinat de mai multe antibiotice si analize complete de sange, urina.moldaminul se face pe termen mai lung cam un an, poate mai mult ca sa vezi efectul, dar doar dr poate stabili ce e de facut mai departe dupa ce faci analizele complete.

| Gregory a răspuns:

Buna!
Iti recomand argintul coloidal Drjuice, produs de Institutul de Cercetari Nanotehnologice Zoltan Bay Nano din Miskolc.
Argintul coloidal 20 ppm / Drjuice este singurul realizat in conformitate cu normele CE (de pe piata romaneasca). Mai multe informatii gasesti acceand www.argint-coloidal.ro!

Toate cele bune:)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durerile articulare pot persista multe luni in ciuda tratamentului cu moldamin, daca tratamentul a fost initiat tarziu. Nu sunt grave si vor disparea in timp daca se continua tratamentul. Ce e important, este ca pacientul sa faca o ecografie cardiaca si o electrocardiograma. Afectarea articulara este adesea insotita de afectare cardiaca silentioasa, lipsita de simptome, dar care trebuie suspectata si evaluata periodic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna streptococul?/?