Este posibil să te simți în formă chiar; depinde de rezistenta organismului. Dar dacă organismul va fi învățat așa, atunci vor apărea probleme. Organismul se va învăța prost, și va fi mai greu cu dezvățul după aceea.
Am facut o data noapte alba, iar in ziua care a urmat am dormit o singura ora (dupa-amiaza) si m-am simtit ca si cum as fi dormit o noapte intreaga (cu siguranta a fost somn profund).
Este posibil, depinde de organism. Unii o duc fără probleme 48 de ore incontinuu, dar nu mereu; alții doar 24 de ore; cei mai mulți, evident, vreo 16-20 de ore maxim.
Uneori pot sta treaz destul de mult dar aste e uneori și nu pot face asta tot timpul, din câte știu eu cu câțiva ani în urmă fetele luau cofeină și tot felul de pastile ca să steie treze în preajma examenelor și din cauza asta noi copii plătim cu nopți nedormite.
Niciodata nu te vei simpti la fel de bine ca si cand ai dormi.
Somnul este o necesitate care urmeaza activitatilor zilnice, mai mult sau mai putin solicitante. Fiziologic, aceasta stare consta in suprimarea constiintei si partial a sensibilitatii, paralel cu diminuarea functiilor vegetative.
Observata stiintific, durata somnului oscileaza intre 5 si 10 ore, cu o medie de 7 ½, conditionata de varsta. Durata somnului se reduce pe masura ce omul inainteaza in viata: daca un copil (nou nascut) doarme aproape tot timpul, la 1-3 ani, copilul doarme 14-15 ore, la 7 ani el doarme 10 ore, 8 ore de somn are la 13 ani, 7 ore cand devine adult si 5-6 ore la varsta batranetii.
https://www.scritub.com/......a83624.php
https://www.creeaza.com/......RII118.php
Andre întreabă:
Anonim2113 întreabă: