| ionut_1828 a întrebat:

Dupa o operatie de fimoza avuta cu 2 ani in urma acolo unde mi-a fost taiat preputul si o parte sau tot din fren am ramas cu unele bubite ca niste galme si cicatrici.

Din aceasta operatia mi-a ramas si o bucata din fren sau preput care se vede urat, atarna in jos.

As vrea sa stiu sa merg la un doctor sa mi-o taie se poate face ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ionut, mama, daca te intereseaza atat de mult starea penisului tau( am remarcat ca toate intrebarile tale au legatura cu asta), de ce nu mergi la un urolog, sa te lamuresti odata cu ce e de facut. Nu cred ca cineva de pe acest site te-ar putea ajuta in vreun fel, sincer.

| gabrielutzu a răspuns:

Felicitari,tocmai ai fost circumcis.Nu o taia,las-o acolo, cu ce te deranjeaza? Cine tine cu adevarat la tine, te va iubi si cu chestia aia pe ea.