| Dumitruionutz3 a întrebat:

După o operație de hernie mai pot reveni la normal? Adică sa muncesc mult, sa care lucruri grele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dinaprilie a răspuns:

Inteleg "disperarea" sau nu..."ingrijorarea" dar numai doctorul iti poate spune cu aproximatie ce si cum in functie de ce ai tu acolo ( cat de grav este ) daca si cand iti poti reveni complet. Oricum de operat trebuie sa te operezi. Cred.

4 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Depinde de hernie, unde e, ce trebuie sa-ti faca acolo. Hernia zicem ca e asa un lucru general, hop top pac pac si intr-o zi ai plecat acasa. Vezi ce spune si doctorul!

| Dumitruionutz3 explică (pentru dinaprilie):

Este o hernie inghino-scrotala.As vrea să știu doar daca pe la 17-18 ani (macar) mai pot munci la fel ca înainte de intervenție. PS. Eu am 16 ani acum.

| Dumitruionutz3 explică (pentru dinaprilie):

E foarte mică hernia. Oare voi mai fi vreodată ca înainte? Oare se mai prinde prapurele înapoi? Tu ce zici?

| dinaprilie a răspuns (pentru Dumitruionutz3):

Stai linistit. O sa fie totu’ bine. Vezi ce zice doctorul, asculta de el si o sa fie bine.

| dinaprilie a răspuns (pentru Dumitruionutz3):

Inteleg "disperarea" sau nu..."ingrijorarea" dar numai doctorul iti poate spune cu aproximatie ce si cum in functie de ce ai tu acolo ( cat de grav este ) daca si cand iti poti reveni complet. Oricum de operat trebuie sa te operezi. Cred.