Bună.
Trebuie să mergi în continuare pe pansamente gastrice, ceaiuri calmante/cicatrizante că ai probleme și cu stomacul. http://www.pravaliata.ro/24-de-alimente-minune.htm
Sănătate.
Pa, pa.
Nu am avut această problemă, însă ai mare grijă de acum în colo, și nu mai lua antibiotice fără prescripție medicală (în caz că s-a întâmplat așa ceva).
Ca să scadă flora de putrefacție și să crească flora de fermentație, trebuie să consumi alimente bogate în fibre:crudități (brocoli, varză),cereale integrale,banane,usturoi, miere, ceapă, etc.Acestea se numesc prebiotice.
Sănătate!
Lactate fermentate, tip iaurt sau lapte batut.Laptele batut,in sine,este un aliment "stricat", fermentat, numai ca fermentii acestia ajuta flora intestinala.Bacteria care provoaca fermentarea se numeste lactobacil, un acid lactic care ajuta la sintetizarea enzimelor.Vestitul Danone bifidus iti poate fi de folos, dar nu merita banii, pentru ca bunica ta de la tara iti poate cumpara lapte biologic.