| CrANNNk a întrebat:

După o tăietură sănătoasă la degetul mijlociu de la mana stanga am fost cu mama la un medic chirurg plastician, inițial mi-a zis sa ma calmez ca îmi voi reveni, mi-a îndreptat degetul ușor și imi revenisem. A doua oara când am fost la el (mare greseala) în timp ce îmi curata rana cu bisturiul în mana mi-a "țacat" cumva tăietura și mi-a rămas degetul blocat în forma de "L". Panicat am fugit la București la alt medic plastician sa îl pot indrepta măcar, dar după acea intervenție chirurgicala pe care am suferit-o mi s-a făcut și mai rău. Menționez ca îl pot indrepta dar încă am senzația aceea de parca ma tine ceva. Nici măcar nu pot sa ma întind ca tot omul când ma așez în pat. Mda, și acum am ajuns la psihiatrie de la acea fazăsad pls help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iti vei reveni in timp. Curaj!

3 răspunsuri:
| tasr123 a răspuns:

Va trebui sa-ti amputezi mana

| CrANNNk explică (pentru tasr123):

Sa mori tu și eu

| CrANNNk explică:

După acea intervenție mi-am pierdut toată forță inclusiv și de la mana cealaltă.