| Dumitruionutz3 a întrebat:

După operația de hernie inghinala mai pot ridica vreodată greutăți mari exact că înainte? Adică 100 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel putin primele 6 luni nu ridici nimic, ca nu ai voie.
Dupa 6 luni poti ridica maxim 20-25kg, ca se rupe din nou hernia.
Ce Dumnzeu faci la 16 ani, de ridici 100kg?
Evident ca dupa o operatie de hernie nu mai poti ridica greutati ca se tot umfla si rupe hernia, iar in final poti face cancer si murii.

| Dumitruionutz3 explică (pentru Violleta2022):

Nici măcar 60 de kg nu pot ridica? Daca fac operatie clasica

Dar după mai mult timp nu se prinde înapoi prapurele pe acolo?

Am văzut un băiat pe YouTube (MuscleBoom) care s-a operat de hernie inghinala (laparoscopic) și după 4 luni ridica 60 de kilograme.La el nu s-a rupt plasa.

Nu mai pot tine nici măcar o fata în brațe?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dumitruionutz3):

Pai, sa-l interbam pe ala de a ridicat 60kg dupa 4 luni, daca dupa 6 luni nu s-a intors din noi la operatie!
Frate-miu a patit-o pe la 20 de ani si dupa 2 rupturi s-a potoloit.

Cei care îmi raportați întrebările de ce sunteți muiști?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dumitruionutz3):

Cred ca esti mitocan, pentru ca nu te-am raportat si nici nu am avut de ce sa o fac. Cred ca ti-am dat numai raspusuri de bun simt si m-ai rasplatit cu o injuratura. Sa-ti fie rusine!

10 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Cred ca depinde si de "marimea" problemei tale. Doctorul dupa ce ti-a spus ca ai hernei ce a zis cand l-ai intrebat?

| Dumitruionutz3 explică (pentru dinaprilie):

Nu am fost la doctor dar am simptomele unei hernii inghinale și vreau să știu dinainte daca mai pot ridica greutăți.

| Dumitruionutz3 explică:

După operație voi mai fi vreodată ca înainte?