Am avut si eu si raspunsul este: DA. Altcumva risca sa se strambe dintii la loc. Fie porti un aparat dentar mobil timp de 6 luni, fie iti fac un nou aparat fix in spatele dintilor pe care sa-l porti o vreme, sau in cazul meu, toata viata.
Bună.
Da, acela este pentru fixare, se va purta timp de ore (noaptea).
Pa, pa.
Pai aparatul dentar fix il porti pana ti se indreapta dantura, si apoi nu mai este nevoie de alt aparat.
Data viitoare abține-te de la astfel de răspunsuri, dacă nu ai cunoștințe în acest domeniu. Se vede clar că nu ai habar, te poți lua de mână cu „EstiBeleaMare1398" și vă puteți duce să studiați despre asta, apoi reveniți și îi spuneți autorului că, ați dat un răspuns de copii mici.
Acum nu mai încerca s-o dregi, de unde știi tu că nu a mai purtat nimic? Ai dormit cumva cu ea și i-ai deschis gura în timpul somnului? Dacă nu ești sigură de un răspuns, nu-l mai da!
Eu acuma port aparat mobil.si dupa un an trebuie sa mai port si de ala fix... poate ca trebuie...nu stiu sigur ce sa iti zic
Nu trebuie sa mai porti aparat dentar mobil. Dupa purtarea aparatului fiz se indreapta dantura complet. Dar totusi ar fi bine sa consulti medicul dentist.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Teo_8331 întreabă: