| diana_6587 a întrebat:

Dupa sarbatorile de Paste am fost racita si am avut probleme cu tusea. am luat antibiotic, apoi dupa o luna in perioada examenelor am avut mereu stari de voma dupa ce mancam si nu numai si imediat a aparut nodul in gat. au trecut cam doua luni de atunci si ink il am. Asha ca o stare de strangulare permanenta. Nu inghit bine, mancarea imi vine inapoi mereu, chiar si dupa ce beau apa, am fost la medic deoarece si limba imi e foarte incarcata. Mi s-a spus ca am micoza, din cauza alimentatiei proaste sau a antibioticului, insa nimic despre nodul in gat. nu am arsuri deloc, insa e deranjant. mi s-a spus sa nu mai consum ciocolata, cafea, lactate, ci mai multe legume si fructe, insa acelea provoaca acid din cate stiu eu. Nu stiu ce am, ce sa mananc si ce nu, ce as putea sa am, daca e pe baza nervoasa, alimentatie sau ceva mai grav. S-ar putea sa fie de la micoza? sau reflux? va rog sa-mi dati un raspuns(cristina 22 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Fa un consult endocrinologic, s-ar putea sa ai probleme cu tiroida.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt de parere sa urmezi sfatul medicului. Din ce spui nu este reflux gastro-esofagian, eu am avut asa ceva si aveam arsuri puternice pe esofag si o durere mare sub stern. Sanatate!

| katala a răspuns:

"Nodul" in gat stiu ca apare de obicei la disfunctiile tiroidiene. Fa o investigatie in acest sens!