1. asa vrei tu; nu medicul. 2. mergi la medicul de familie ca sa-ti recomande un tratament. 3. daca medicul iti recomanda : ti-ar fi dat si reteta cu medicamentul stabilit de el, nu de gargaunii din capul tau
Sefu, nu trage concluzii aiurea. De fapt intrebarea era pentru sotia mea care a fost internata de urgenta din cauza... unui chist pilonidal. Practic nu mai putea de durere. Au internat-o „la zi" desi au tinut-o mai mult de 24 de ore, timp in care i-au injectat doza dubla de antibiotic care sa sparga chitul.
Nemancata pentru ca nu am avut caqnd sa ma duc la ea sa ii duc ceva de-ale gurii, intrse intr-o stare febrila. Tremura iar tensiunea ii era ridicata. Dupa ce s-a ameliorat iar chistul a fost invins, au externat-o. Ieri ziua. Acum acuza dureri de cap, ameteli si greata.
Eu intotdeauna am fost impotriva medicatiei dupa ureche dar daca nu ma cunosti, te rog, nu vorbi.
Treci pe legale; n'o sa te mai faci de handel prin modul cum formulezi intrebarile, apoi sa te simti ofensat can trece epectul jointului