Nu se poate fuma! De ce sa arzi banii degeaba? De ce sa-ti pierzi plamanii, ca apoi sa astepti la coada, la rand la un transplant de plamani din Viena? Iti recomand sa te lasi de fumat si te vei simti mai bine dupa o luna!
Omu va cerut un sfat, nu lecții de viata, daca nu stii sa răspunzi din punct de vedere medical de ce te mai chinui cu lectii de viata? Doar pentru ca esti tu impotriva fumatului? Si tu poți sa mori daca mai mananci ciocolată de exemplu, sau daca mai mananci carne, lasa omu sa se simta bine, crezi ca daca i ai spus sa se lase se va lasa? Eu daca iti spun tie sa nu mai mananci dulciuri ca faci diabet, nu mai mananci?
Degeaba imi spui, dar deja nu mananc dulciuri! Ingrasa! Alta intrebare?
De ce nu incerci sa le lasi? Adica, fii sincer cu tine si pune-ti intrebarile "Ce avantaje imi ofera fumatul?; Ce beneficii imi ofera fumatul?; Ce placeri imi ofera fumatul?"
Poți fuma, si eu am fumat chiar după ce am iesit din spital si nu am pățit nimic
Da sigur ca nu ai patit nimic, dar o sa vezi peste cativa ani mai incolo si o sa trezesti cu plamanii distrusi (insuficienta respiratorie)!
Nu se poate fuma, dar lasa plamanii sa se odihneasca si sa se refaca bine!
RiPpEr_3763 întreabă:
Mario1996 întreabă: