Cu inima, da, poate fi un motiv de ingrijorare, daca bate prea repede (tahicardie). Multi spun ca sa faci mai multe antrenamente ca sigur pe parcurs o sa dezvolti rezistenta. Insa s-ar putea sa ai probleme din start cu tahicardia. Eu am asa ceva. Inainte sa particip la cross (concurs de alergare) dupa proba pe care am dat-o, m-a consultat un doctor care a observat ca imi bate inima mai tare decat trebuia si nu m-a lasat sa particip la concurs. A zis ca am o problema si sa las deoparte alergatul si eforturile.
Si cand am avut o drama, la fel mi-a batut inima foarte tare, palpitatii pana in gat, tremura inima in mine, simteam ca explodeaza. Imi tremurau mainile si picioarele si am ramas fara aer. Nu e de gluma cu inima. Si atacul asta m-a luat si prin suprindere, trezindu-ma din somn. Am ajuns la spital la urgente noaptea in puterea noptii in perfuzii cu sedative si magneziu. Mi-a fost foarte rau. N-o sa uit noaptea aia cand era sa-mi explodeze inima in piept. De atunci, incerc sa-mi mentin o calmitate si o stabilitate mentala si fizica mult mai mult.
Cel mai probabil ti se intampla asta, deoarece nu dormi noaptea, la orele cand trebuie. Acum este 10.30 acum si tu nu dormi.
Trebuia sa fii in lumea viselor deja, inca de pe la 10.
Este este vital sa dormi orele de noapte, fiindca nu se produc anumiti hormoni daca nu dormi intre 10 si 2 noaptea, iar in timp, apar probleme mari de sanatate.
Daca bei cola sau fumezi, ar trebui sa incetezi imediat, pentru ca iti afecteaza inima, la anisorii tai.