Ketonal gel este cel mai bun, iti spun din propria mea experienta una tare amuzanta, eram la tara si ma plimbam cu bicicleta si am facut concurs cu prietenii cine poate sa meagra cu ochii inchisisi am pict in rau, faza e ca mai erau si pietre(nu mai spun de urzici) si m-am lovit, iar maicamea mi-a dat ketonal gel. si tata foloseste cand are dureri de spate bafta! fa-te repede mai bine sa poti bate la fotbal
Este o simpla lovitura. E bine ca ai pus diclofenac. Poti pune si o fasa elastica pentru a scapa de durere si pentru ca aceasta sa treaca ma repede. De altfel, incearca si niste gheata
Ma gandesc ca intindere si ruptura nu am pentru ca nu am solicitat muschiul ci pur si simplu am fost lovit in zona aia. Dar ciudat ca ma doare doar cand piciorul e intins si incordez cvadricepsul, in rest daca il incordez nu ma doare absolut deloc.
Parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic.Corect,poate fi o simpla lovitura dar poate doctorul iti va sugera un alt tratament(consta tot intr-un unguent cu care sa te ungi deasupra rotulei)care sa-ti fie mai de ajutor decat "Diclofenac".