| LoryM22 a întrebat:

Dureri de ovare si o apasare.Am fost la ginecolog acum 2 saptamani, mi-a dat niste ovule timp de 6 zile intravaginal si un tratament pentru o infectie posibil candida, insa si aucm ma simt la fel ma doare spatele si ovarele o apasare continua dar suportabila-stanjenitoare.Actul sexual la inceput este stanjenitor apoi imi revin, ne protejam nu e asta problema.Trebuie sa fac tratament cu Azitrox timp de 4 luni. Oare sunt efectele lui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicp a răspuns:

Trebuie sa te duci la ginecolog din nou. Poate iti vine menstruatia...

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu sunt efectele lui. Poate ale infectiei pentru care faci tratament cu Azitrox.

| nicky a răspuns:

Poate ar trebui sa te duci din nou la medic sa-i spui ce simptome ai, poate nu e bun tratamentul.

assiris
| assiris a răspuns:

Eu zic sa lasi deoparte actul sexual, nu e cel mai important lucru pentru tine, mai importanta este sanatatea caci daca dai de alta dandana, se duce de rapa orice act sexual in viitor. Fa o pauza, fa-ti tratamentul pana la capat si fa o pauza si dupa pina te inzdravenesti ca lumea si... recuperezi dupa ce ai pierdut. Pasarica e ceva sensibil nu o gaura intr-o scandura. :p

| mioara a răspuns:

Cand faci tratament nu tb sa ai contact du-te la control si spune-i dr [sau du-te la alt dr]

| miry a răspuns:

Consultate in continuare cu medicul care tia dat tratamentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand esti excitata vaginul este primitor dilatandu-se, umezindu-se si cel mai important creierul tau accepta. Dupa cum stim femeile se excita mai greu de aceea partenerul trebuie sa fie inarmat cu rabdare. Daca nu esti excitata este normal sa te doara si vaginului nu ii trebuie mult ca sa se irite, in timp formandu-se o rana ...iti "revi" fiind excitata, nu stimti .dar.iritatia tot este acolo ...DECI multa rabdare din partea partenerului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu faci mare branza cu el si eu am folosit ests un calmant de moment