| Radandam a întrebat:

Durerile de cap care persista de 4-5 zile în zona frunții, cu o intensitate ușor spre moderata, poate fi un semn de Covid19? Ar trebui sa mai am și alte simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GiuliaMariaaa a răspuns:

Poate fi, dar nu neapărat. În familie am avut un caz: durerea de cap era mereu prezentă, și era foarte puternică, nu putea sta mult în picioare, deoarece cădea (era extrem de moleșit). Nu simțea gustul sau mirosul, în afară de gustul și mirosul anumitor alimente, și oricum nu era puternic, ci de abia se simțea.
Cred că cel mai ok ar fi să îți faci un test rapid : dacă e pozitiv, e pozitiv, dacă nu, se poate totuși să fie. Din câte îmi aduc aminte, testul rapid e gratuit.

| andrei2001mbuc a răspuns:

Nu in mod neaparat. De obicei durerile de cap apar însoțite de febra, dureri musculare, șamd. Ar fi bine sa va faceți un test totusi. Sănătate!