| lanaaaaa a întrebat:

Durerile de masea se pot extinde la dueri de cap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Durerile de dinti sunt izvorul unui mare numar de complicatii infectioase, locale si la distanta.Ele pot fi prevenite daca, la cea mai mica durere de dinti, te duci la medicul dentist.

| mona a răspuns:

In cel mai rau caz, da

| BiuL a răspuns:

Daca faci puroi se poate sa te doara toata partea cu maseaua problematica, fata, capul.

| valentingb a răspuns:

Durerile de dinti pot iradia toata zona mandibulei sau maxilarului, in sinusuri, pot provoca dureri groaznice de cap si infectiile netratate pot duce, si duc in general, la orbire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,sigur că se poate extinde la dureri de cap, mai ales dacă faci puroi.
Te pup!

| charleslouboutin a răspuns:

Categoric.

| ghostbusters a răspuns:

Da

| vegeta a răspuns:

Du-te frate la o clinica de stomatologie si tio scoate si eventula cel mai bine este sa-ti faci mai intai o radiografie sa eu arati la stomatolog si ti-am zis sa te duci la clinica ca chiar daca platesti mai mult lucreaza mai bine si nu te doare ca iti da si cu sprei si nu simti absolult nimic stiu din propria experienta cel mai bine este sa o scoti decat sa stai sa ei antibiotice si sa faci anemie de la atatea ca asa am patit si eu...

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Desigur se pot face multe infectii care pot duce la dureri grave de cap.

| Skizzi a răspuns:

DA

Întrebări similare