| KarimIonuț11 a întrebat:

Duupa ce m-am masturbat m-a usturat, am fost la doctor si mi-a dat niste pastile URACTIV Litho sau nu stiu, ceve de genu. Ma ustura cand ma masturbez, ce sa fac? Am 5, 6 videoclipuri xxx in telefon si cateva poze sexy dar parca n-as vrea sa le sterg. Ajutati-ma spuneti-mi ce sa fac, cum sa procedez. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Fedaskyn a răspuns:

1. Uractiv eu stiu ca este pentru fete (poate ma insel)
2. Nu o mai face, asteapta pana se remediaza usturimea
3. De ce ar trebui sa stergi acele video-uri si poze? atata timp cat te poti controla, mama ta nu le vede si nu sunt poze/filme cu minore e ok (trust me, u can't joke with the FBI)

| KarimIonuț11 explică (pentru Fedaskyn):

Este pentru baieti uractiv

| aXy99 a răspuns (pentru Fedaskyn):

In legatura cu paranteza de la nr 3. Daca e asa cum zici, cum de inca este disponibil videoclipul cu Roxana Babenco pe internet (si minora si posibil violata)?

| Fedaskyn a răspuns (pentru aXy99):

Daca nu se vede clar pe video este putin probabil sa i se intample ceva celui care l-a distribuit pe internet si in plus chestia aia cu FBI este un meme nu stiu daca e adevarata (desi s-ar putea pentru ca mai nou este interzis si loli in astfel de ipostaze)

| KarimIonuț11 explică (pentru aXy99):

Nu o cunosc, cine este?