Nu este deloc adevarat!
Alcoolici, se imbata mult mai greu si nu din orice(consumanad bere sau vin, au nevoie de mult timp, in timp ce taria reuseste sa isi faca efectul mai repede, si datorita gradelor inalte)
Cei care consuma alcool ocazional, se ametesc si de la o inghititura de alcool nu chiar puternic, si care pot ajunge in coma alcoolica foarte rapid, din te-miri-ce!
Nu este adevarat. putem spune ca alcoolicii s-au obisnuit cu beutura si au devenit dependenti. Ei considera alcoolul ca un fel de cafea...sa zic asa. Nu pot tra fara el. MI-a povestit cineva ca a avut niste muncitori, vreo 10, toti alcoolici. Dimineata toti tremurau cand veneau si nu puteau lucra. Dupa ce beau fiecare un pahar de vin, isi reveneau si se apucau de munca. DEsi nu erau beti. Sunt obisnuiti. Sfatul meu este sa nu incepeti cu alcoolul, caci nu cred ca merita!
Caly
In general, alcoolicii se imbata mai greu fiindca ei au antrenament si atunci au in ficat o cantitate mai mare de enzima care inactiveaza alcoolul. Prin urmare metabolizeaza mai repede si elimina mai repede alcoolul.
gsghdfhsdfhds întreabă:
pickles întreabă: