Asta in timp, dupa ceva ani, e bine sa eviti si sa te axezi pe sucuri naturale.
Apa carbogazoasă este repurificată prin metode industriale şi i se adaugă dioxid de carbon industrial. Ea este doar o simplă apă gazoasă, mai prificată decât cea de la robinet. Într-un an, romanii beau peste un miliard de litri de apă minerală carbogazoasă, piaţa apei minerale având cea mai mare creştere în volum din ţară.
Se consideră că apa carbogazoasă produce aciditate gastrică, mai exact, perturbări digestive şi nervoase. În funcţie de modul de obţinere, apele carbogazoase, prin proprietăţile lor, pot fi benefice sau dimpotrivă, pot face rău organismului. Apa carbogazoasă obţinută din apa de izvor îmbogăţită cu dioxid de carbon alimentar revigorează sistemul nervos şi digestia, dar, pe de altă parte, produce perturbari în organism.
În cazul digestiei lente şi a indigestiei, apa carbogazoasă creşte aciditatea sucului gastric şi a bilei, stimulează diureza, are rol benefic în colite şi afecţiunile biliare şi scade pofta de mâncare.
Nu. .
Nu e adevarat.
Minciuni. .
Eu beau zilnic apa minerala necarbogazoasa. dar nu cred ca carbogazoasa sa iti faca oasele moi. adica oasele sunt intarite de calciu. . LOL!
dustru întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: