Este adevărat şi nu prea... vorbesc din proprie experienţă. Gândindu-mă că sunt " însemnată ", am neglijat sângerarea, aceasta a devenit mai abundentă şi am ajuns de urgenţă la spital. După trei zile, injecţii dureroase şi analize, am pierdut sarcina. Mi s-a spus că am suferit un avort spontan şi nu m-a putut lămuri nimeni din ce cauză. Recomand controlul ginecologic, este mult mai sigur decât zicerile populare!
Nu apare la toate femeile si la toate sarcinile, dar aceasta sangerare poate aparea si este normala. Se numeste sangerare de implantare. Oricum, orice sangerare pe sarcina, oricat de mica impune consult ginecologic de urgenta.
Da, este adevarat ca atunci cand se fixeaza embrionul pe endometru(tesutul care captuseste uterul) apare, dar nu obligatoriu, o sangerare de vreo doua zile, care se poate confunda cu menstruatia foarte usor.
Eu nu pot vorbi decat din experienta, si cel mai bine este sa i te adresezi dr-ului ginecolog chiar si printr-un simplu telefon. Am un bebe de 9 luni si in perioada in care am fost gravida eu nu am avut nici un fel de sangerari sau scurgeri mai colorate sau nu.
Prin alimentatie sanatoasa si stil de viata sanatos corpul se regenereaza se vindeca nu conteaza ce afectiuni ai.
VINDECA TOATE AFECTIUNILE!
Invata cum sa ai un stil de viata sanatos si sa vindeci orice afectiune (VINDECARE, REGENERARE CELULARA COMPLETA), vindeca TOATE afectiunile, "bolile" citind cartea:
- SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE. GHID FUNDAMENTAL. ALIMENTE SI PLANTE NATURALE PENTRU REGENERAREA CELULARA COMPLETA - The Detox Miracle Sourcebook: Raw Food and Herbs for Complete Cellular Regeneration
http://www.sanatatesiviata.ro/......generation
Este adevarat.Nu se intampla insa la toata lumea.Se intampla cand se fixeaza embrionul.Eu nu am avut asta.