| WholeWorldTeam a întrebat:

E adevărat că atunci când te epilezi nu e voie să smulgi firele care cresc din semnul de mama?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care este pentru tine semnul de mama? Alunita? Da.Nu este indicatsa smulgi firele. Daca cresc in alunita.Dar asta din considerente medicale.Nu altceva.

evenso
| evenso a răspuns:

Este adevarat.
Nu se vor smulge firele de par de la nivelul alunitelor, preferandu-se taierea lor cu foarfeca.

http://www.i-medic.ro/boli/alunitelenevii-melanocitari

| valentingb a răspuns:

Am o intrebare si te rog sa imi raspunzi, ca sa pot sa iti raspund: ce-i ala semn de mama? Semn din nastere?

| Anne0510 a răspuns (pentru valentingb):

Da...Dar un semn din nastere poate fi o pata, o alunita, etc.

Daca firele de par cresc pe alunita atunci nu, nu e voie. Dar daca ai o pata sau ceva de genu nu este nici o problema. happy Funda?; o3

| valentingb a răspuns (pentru Anne0510):

Draga mea, ti-as da fundita cu mare placere, dar nu pot happy Sa stii ca nu se intampla nimic daca smulgi firele din alunita, inainte sa ma barbieresc asta faceam si n-am murit. Inca. happy

Acum am vazut ca ti.am raspuns tie blushing Vroiam sa ii raspund lui Omi1. Iar el a spus la epilat, nu la barbierit.winking Este o diferenta. Cand te barbieresti dai cu big-ul si nu se intampla nimic, pentru ca nu ti le ia din piele, pe cand la epital da.winking

| valentingb a răspuns (pentru Anne0510):

Eh, lasa, respira, esti prea rosie in obraji, poate lesini laughing. Stiu ca asta a spus, dar uite, inainte sa ma barbieresc aveam par doar pe o alunita si il smulgeam.Acum dau cu big-ul.

| Anne0510 a răspuns:

Daca firele de par cresc pe alunita atunci nu, nu e voie. Dar daca ai o pata sau ceva de genu nu este nici o problema. Funda?; o3