Si care este pentru tine semnul de mama? Alunita? Da.Nu este indicatsa smulgi firele. Daca cresc in alunita.Dar asta din considerente medicale.Nu altceva.
Este adevarat.
Nu se vor smulge firele de par de la nivelul alunitelor, preferandu-se taierea lor cu foarfeca.
http://www.i-medic.ro/boli/alunitelenevii-melanocitari
Am o intrebare si te rog sa imi raspunzi, ca sa pot sa iti raspund: ce-i ala semn de mama? Semn din nastere?
Da...Dar un semn din nastere poate fi o pata, o alunita, etc.
Daca firele de par cresc pe alunita atunci nu, nu e voie. Dar daca ai o pata sau ceva de genu nu este nici o problema. Funda?; o3
Draga mea, ti-as da fundita cu mare placere, dar nu pot Sa stii ca nu se intampla nimic daca smulgi firele din alunita, inainte sa ma barbieresc asta faceam si n-am murit. Inca.
Acum am vazut ca ti.am raspuns tie Vroiam sa ii raspund lui Omi1. Iar el a spus la epilat, nu la barbierit. Este o diferenta. Cand te barbieresti dai cu big-ul si nu se intampla nimic, pentru ca nu ti le ia din piele, pe cand la epital da.
Eh, lasa, respira, esti prea rosie in obraji, poate lesini . Stiu ca asta a spus, dar uite, inainte sa ma barbieresc aveam par doar pe o alunita si il smulgeam.Acum dau cu big-ul.
Daca firele de par cresc pe alunita atunci nu, nu e voie. Dar daca ai o pata sau ceva de genu nu este nici o problema. Funda?; o3
auroraa întreabă:
anonim_4396 întreabă: