| XatomisX a întrebat:

E adevarat ca daca ai rubeola si iesi afara se pun bubele pe ficat straight face eu nu cred

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna! In nici un caz nu.
Nu iesi afara sa nu se agraveze boala si sa nu molipsesti pe altii.
Cam atata.happy

| XatomisX explică (pentru Adina77):

Pai stiu sunt in a 3-a zi si nu am iesit si pana nu dispar nu ies dar faza k apar bube pe ficat sau nu stiu unde e o mare prostie nu trebuie sa iesi ca trece mai greu si dai si la altii laughing

| Adina77 a răspuns (pentru XatomisX):

Nu-i chiar o prostie. Uneori se spune ca mai bine ies bubele afara,decat sa se localizeze pe undeva in interior.O farama de adevar este, insa nu te speria, nu-i cazul tau.happy

| crmr a răspuns:

Nu cred

| Maiiiiia a răspuns:

Nu e adevarat oh go on

| XxXJoK3rXxX a răspuns:

Este adevarat!

| XatomisX explică (pentru XxXJoK3rXxX):

Arata-mi un site unde scrie asta sa cred straight face am rubeola dar nu am iesit din casa deloc dar is curios daca asa e

| XxXJoK3rXxX a răspuns (pentru XatomisX):

We am avut si eu!

| georgica97 a răspuns:

Eu am rubeola de 5 zile si mi-au trecut bubitile da mai ma mananca.Si in cat timp am voie sa ies din casa?