| danutadani65eee a întrebat:

E adevarat ca daca bei multa apa tii se umfla ochii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Burta, nu ochii! : ))

15 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Nu. Dar cantitati exagerate baute dintr-o data (peste 1.5 litri) produc tulburari grave in corp, chiar o forma de otravire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce crezi ca au broastele ochii asa bulbucati?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hahahahhhaha

| cezar003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce insinuezi? suntem la iumor?
Noi nu mai suntem amfibieni de 400 milioane de ani

| Ironwin a răspuns (pentru cezar003):

Pe bune? Tu cand ai fost amfibian, ce erai? happy

| cezar003 a răspuns (pentru Ironwin):

Nu suntem la o lectie spirituala, discutam despre o regula de 3 factori simpli

Eu nu discut. Eu eram doar curios. happy

M-ai luat prea tare si m-ai acuzat pentru faptul ca eu nu-mi recunosc stramosii mei broastele sau asa ceva
probabil ca intr-o viata anterioara am fost tot un vanator de broaste

Din nou si pentru ultima data (imi cer scuze Danutei pentru offtopic), eu nu discut si nu am acuzat pe nimeni de nimic. Repet, eram doar curios ce fel de amfibian ai fost tu, pentru ca ai afirmat "Noi nu mai suntem amfibieni de 400 milioane de ani". happy

Evolutia omenirii dupa ultima tehnologie ar fi ca noi oamenii ne tregem din primate iar primatele la randul lor se trag din apa, primele semne de viata pe terra au avut loc in apa de la conditiile favorabile de viata poate ca acum 1 miliard de ani, in timp poate ca am invatat sa traim pe uscat si mai mergeam si in apa, dar datorita adaptarii pe uscat ni s-au inchis branhile si ne-au crescut dinti ...este mult de spus si este mai usor sa citesti biblia ca acum 2000 ani doar 20 oameni in lume stiau sa scrie si sa citeasca in afara de conducatorilor lumii

| anonim_4396 a răspuns (pentru cezar003):

Voiam sa-i spun domnisoarei, subtil, ca intrebarea e stupida.
Bine, nu suntem, dar avem o trasatura in comun,. nu ni se umfla(in mod normal) ochii daca bem apa.

| cezar003 a răspuns:

Nu este adevarat, pungile de apa din jurul ochilor se formeaza de regula cand ai emotii in timpul somnului din cauza alcolului sau alte...

| cezar003 a răspuns:

Daca bei de la robinet este posibil sa fie totusi o reactie de la prea mult clor

| UsernameFemale a răspuns:

Nu.

| andreeadaniela09 a răspuns:

Nu e adevarat. Chiar e recomandat sa bei multa apa!