| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

E adevarat ca, daca bei spirt te droghezi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

Te alcoolizezi laughing Da nu bea in *** ca albastrul ala din spirt nu e comestibil si e pus special ca sa nu bea lumea laughing

| AlxMro a răspuns:

Daca bei spirt, te faci cometa...

| ombladon a răspuns:

Daca bei spirt, te imbeti

| AskLex a răspuns:

Normal ca nu .lol.sa nu faci lucrul asta vrei sa mori? normal ca nu.straight face straight face straight face

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mda sa stii ca daca bei spirt mori. Acum vreo 6 ani am vazut pe cineva care a pus pariu ca bea o sticluta de spirt si a murit pana a venit salvarea. Doar daca vrei sa-l treci prin paine. atunci cred ca e OK big grintonguehappy

| ToxicDump a răspuns:

Droghezi? nu, poate te inbeti

| MoatZa a răspuns:

Exact
te imbetiwinking
iar daca il mai bei si cu paiul, creca morilaughing

| BereCuLamaie a răspuns:

Nu stiu care e faza cu spirtu`.
ideea e ca am vazut anul` trecut un reportaj. ziceau ca toti locuitorii unei comune de la noi. beau spirt in fiecare zi...laughing) cred ca efectu` lui e sa te imbete laughing)))

take care happy

| Încrucişătorul a răspuns:

Eu mi-as scrie testamentul, in orice caz...

| QueenofLove a răspuns:

Daca bei spirt in cantitati industriale ti se topeste creierul...

| stilferlo a răspuns:

Imposibil, doar daca fumez iarba/tragi pe nas/pastile/seringi/prelandez, doar asa te poti droga

| facetoface0123 a răspuns:

Incerca ceva mai tare