Da e adevarat, dar scapi si de buza. Acetona e toxica si arde pielea. Daca intra si in contact cu limba risti sa iti pierzi si gustul. Cel mai bine e sa incerci un tratament antiviral (aciclovir).
Hei ai inebunit? ce idei mai ai cum sa dai cu acetona aia nu e pentru asa ceva herpesul e un virus-herpes si se trateaza cu medicamente, unguente de la farmacie si mergi la medic oricum.
Daca esti pe faza si vrei sa dai cu ceva pe el la inceput, pina sa prinda contur clar, incearca cu un fir de par sau scrum de tigara. Cu firul de par am incercat eu si merge.
Nu. Nu poti trata un virus cu un alcool. Herpes se trateaza cu aciclovir (unguent), de la farmacie. Daca e la gura. Daca il ai in alte parti, du-te la ginecolog de urgenta.
Termina cu copilariile! Exista plasturi speciali, trasparenti si f ok la farmacie.
Sanatate
sh mie mi-a iesit chiar ieri un herpes(la buza) dar crede`ma ca nu as fi in stare sa dau cu acetona pe buza...
)))))
e grav fat`o...
mergi la un psiholog
Nu va mai dati cu parerea daca nu ati incercat niciodata. eu imi tratez herpesul de ani buni cu acetona si merge de minune. nu este un alcool atat de nociv pentru piele. desigur, sper sa nu il inghititi sau sa dati pe limba. tamponati herpesul cu acetona sau dupa aparitie, incercati sa il spargeti putin apoi sa dati cu acetona. veti avea o senzatie de rece in zona respectiva si o usturime usoara dar va garantez ca in 2 zile herpesul nu va mai fi. mie nu mi-a picat nicio buza. compeed sau aciclovir sunt praf in ochi
titicristina21 întreabă: