Si mai curge sange dupa aia daca faci din nou dupa ce ai facut operatia?
Da si normal ca mai curge daca ai pasarica noua nouta
Da, dar au dat faliment ăia care se ocupă cu asta! N-au avut parte de fete cu regret.
Virgin = persoana care nu a avut niciodata relatii sexuale de orice fel (anal, oral, vaginal )
daca ma alea in cur nu inseamna ca mai sunt virgina
Poti face himenoplastie dar virgina nu o sa mai fii niciodata.
Exista virginitate fizica (ce incerci tu sa repari), si virginitate psihica, ce e de neatins odata ce ai gustat din placeri...
Virginitatea ti-o pierzi o singura data, apoi poti sa "te cosi" de o suta de ori, NU va mai fi la fel.
Da,merge.
De exemplu, am citit in ziar ca Raluca Pastrama, actuala sotie a lui Pepe, si-ar fi cusut vaginul ca sa para ca e virgina. Deci, orice e posibil! Insa, cea mai buna solutie ar fi sa o faci cand te simti pregatita si mai ales cu o persoana care consideri ca este adevarata si care nu ar fi capabila sa te raneasca.
Ce mai? muream si asta nu auzeam cum si-a cusut vaginul, cu sarma ghimpata?
Da, exista o astfel de interventie, dar nu necesita o operatie, e o simpla interventie, fara taieturi, dar totusi cu cateva mici riscuri.
Mult noroc!
Da bineinteles.
Te dezvirginezi, te operezi, si tot asa.Ce rost crezi ca are?
Daca o faci cu o persoana pe care o iubesti si pe care ti-o doresti, nu vad de ce ti-ar parea rau...
Pai rostul ar fi ca sa nu afle parintii
Da eu cred ca rostul ar fi ca sa fie virgina cand o penetreaza urmatoru, ca nu se uita parintii in *** ei acuma
Uhuhu ce interes ar avea ca "urmatorul" sa o gaseasca virgina?
Da, te poate face iar virgină, doar fizic. Psihic... ai fost penetrată forever and ever, poate să-ți dai un restart în uter la mami tău să revină și acolo.
Baftă.
Oanaysia întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IonBadita1 întreabă: