| absalom_m a întrebat:

E adevarat ca daca, pentru a scapa de cancer testicular, iti inlaturi testicolele chirurgical, iti cresc sani gen cupa C?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E adevarat ca dupa orhidectomie bilaterala (inlaturarea chirurgicala a ambelor testicule), barbatii prezinta cresterea in volum a glandei mamare (ginecomastie).

Bula
| Bula a răspuns:

In acest caz, testiculele fiind eliminate, poate- si apare o dereglare hormonala. Unul dintre simptome poate fi si marirea sanilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Nu stiu daca deja ai cancer testicular, sau daca ai facut deja operatia de indepartare a testiculelor. Daca inca nu ai facut asa ceva si doar vrei sa le indepartezi numai pentru a evita producerea cancerului, te sfatuiesc intai sa consulti un medic specializat (nu chirurg neaparat).
Daca suferi de cancer testicular si inca nu ai facut operatia, te-as sfatui sa nu te grabesti cu eliminarea acestora si sa-mi scrii la: daniela.constantin@gmail.com. Vom putea discuta mai pe larg. Daca cancerul este in faza de inceput cred ca exista o solutie. Astept sa-mi scrii. Daniela

| kh1ss a răspuns:

Eu cred ca exista medicamente care sa impiedice asta, este o problema hormonala