| Docy78 a întrebat:

E adevarat ca daca ramai insarcinata la cateva luni dupa nastere, cum ar fi in cazul meu a trecut 7 luni de cand am nascut, pot dezvolta o sarcina cu complicatii? daca e mai devreme de un an de la nastere? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Madaxo97 a răspuns:

Nu neapărat, am in familie persoane care au rămas însărcinate cand avea copilul 2 luni doar, alta persoana 4 luni, si nu au avut probleme pe perioada sarcinii, depinde acum si cum ai născut primul copil, ca daca e prin cezariană e nevoie de timp sa se vindece uterul pentru o viitoare sarcină, cel putin un an, dar cred ca 7 luni e un timp destul de îndelungat, te-ai recuperat cat de cât, sunt multe femei care au rămas însărcinate cu copiii unul dupa altul si nu au avut probleme. Vorbește si cu un doctor, bineînțeles.