NU pilulele ingrasa! Ele, intr-adevar, cresc pofta de mancare..., dar daca esti atenta, in primele 3 luni de la inceperea utilizarii, pana se obisnuieste organismul, la cat mananci si ce mananci, nu te ingrasi!
Anticonceptionalele actioneaza in functie de profilul hormonal al fiecarei persoane. Daca la o persoana un anume anticonceptional nu a dus la ingrasare, asta nu inseamna ca nu poate avea efect invers la o alta persoana.
Unele marci ingrasa mai mult decat altele. Depinde, in functie de concentratia de hormoni din ele, si de alte ingrediente si de cum interactioneaza cu organismul tau. Eu am pus cam 6 kg in vreo 3 luni cat le-am luat. Am incetat sa mai iau, nu numai din cauza ingrasatului, ci pentru ca ma dureau sanii si mi-a fost teama de noduli. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu doctorul si sa intrebi de marci care nu te fac sa te ingrasi atat de mult.
Eu am urmat un tratament cu Desorelle vreo 6 luni, am avut niste chisturi mici si ciclu neregulat, in timpul tratamentului ciclul menstrual mi s-a reglat, sanii mi s-au intarit, nu mi-a crescut par, nu m-am ingrasat, dar dupa ce l-am intrerupt am avut mari probleme deoarece chisturile s-au marit foarte mult, mi-au aparut si la sani... Nici eu nu stiu ce sa recomand...
anonim_4396 întreabă:
Bianca292006 întreabă: