| Monstrul a întrebat:

E adevarat ca Lindocain Spray intarzie ejacularea? Pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

LoL ala nu e pentru asa ceva laughing e pentru dentist cand iti amorteste gura, eu cand mi-am pus cercel in limba mi-a dat cu lidocainahappy mai exista si xixilina, sau ceva genu.Cauta pe site-uri despre educatie sexuala si in sex shopuriwinking nu uita, e sanatatea ta in joc. Poate nu ti se mai scoala jucaria deloc daca dai cu xixilina happy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Lydocain spray nu e pentru asa ceva, se foloseste pentru amortirea temporara a gingiilor de exemplu inainte de a se face injectia de anestezie interna. De asemenea se da pe rani deschise, nu cred ca lydocain spray e indicat sa fie dat pe penis. In cazul in care pielea penisului nu reactioneaza foarte urat la asa ceva, cred ca amortirea poate impiedica pana si erectia. Spray-urile speciale de la sex shop sunt concepute special pentru pielea sensibila a penisului nu iei asa pur si simplu orice sa-ti dai pe instrument.