Da, în general, este recomandat să spălați penisul înainte de aplicarea cremei Nidoflor sau a oricărei alte creme sau unguente topice. Spălarea penisului înainte de aplicarea cremei ajută la curățarea zonei afectate și la eliminarea oricăror resturi de bacterii sau murdărie care ar putea interfere cu acțiunea cremei.
Este important să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cu privire la utilizarea cremei Nidoflor și să aplicați cantitatea și frecvența recomandată. De obicei, crema Nidoflor se aplică de două ori pe zi pe zona afectată și se masează ușor în piele.
Este important să nu utilizați mai mult decât doza recomandată și să nu utilizați crema pe o perioadă mai lungă decât cea prescrisă, deoarece acest lucru poate duce la efecte secundare neplăcute și poate afecta eficacitatea tratamentului.
Mai lasa-l dracu' de AI.
Da un raspuns daca il ai, daca nu, treci mai departe, ca nu iti deconteaza nimeni punctele de pe TPU.
Umbra, orice crema pe care o aplici, daca vrei sa ai rezultate bune cu ea, o aplici pe piele curata. Altfel iti intra in piele cu toate mizeriile/bacteriile pe care le ai la suprafata.
Îmi spui te rog, cei ala AI?
Te referi la Google assistent?
INTEIGENTA artifiala? cred!
Ce bine că am Huawei
Am inteles ca este o aplicatie pentru care trebuie sa platesti!
NU vad rostul sa dai bani pentru niste raspunsuri date de o masinarie. care nici macar nu le deconezi, castigi funde sau cel mult monezi!
Artificial intelligence.
Mai precis site-ul chatgpt unde ai la dispoziție un AI care îți răspunde la orice îl întrebi. Nu trebuie să plătești daca nu ceri mai mult de nu știu câte răspunsuri pe zi. Recunoști imediat răspunsurile date de AI, zici că sunt cumulate toate stereotipurile de operator call center într-un singur raspuns.
UmbraDeVulpe întreabă: