| Corina_7356 a întrebat:

E adevarat ca negii se pot "retrage" cu... urina? imbibata in vata si pusa pe neg, FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweethart a răspuns:

Nu nergi se pot trata prin cauterizare sau cu anumite creme eu ti-as recomanda Verolit Forte
Acesta este un alt produs care, datorita continutului de acid citric si acid malic ajuta la indepartarea negilor. Se aplica de doua ori pe zi costa in jur de 19 lei
dar are efect eu l-am testatwinking

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar foarte putin si de scurta durata. Si e un tratament cel putin scarbos si urat mirositor.

NOname
| NOname a răspuns:

De ce sa-ti bati capul cu asa ceva, cand exista niste tratamente moderne, destul de ieftine si eficinte, care dau rezultate foarte rapide? Ca de exemplu, "Cryopharma" - solutia impotriva negilor. O poti gasesi la orice farmacie.
http://www.efarma.ro/products.php?id=3453
Succes! Numai bine!

| Anonim69 a răspuns:

Bai, eu am avut la picioare...si la mare am mers mult prin nisip si trecura, insa mama avu` la mana si-si dadu cu "Duofilm"

| misu a răspuns:

Sunt leacuri babesti si te priveste daca vrei sa incerci. eu zic ca nu

| ragaman a răspuns:

Eu zic sa nu incerci toate porcariile pe care le auzi. negii se pot arde deci e mult mai simplu sa faci o vizita la dermatolog si o sa scapi de ei in no time.

| pisioi a răspuns:

Nu! negii se pot retrage doar chirurgical sau cu o anumita crema/spray care ii ingheata dar nu stiu cat de eficienta este metoda cu crema/spray.eu zic ca cel mai bine se extrag chirurgiucal!

| ProjectJackpot a răspuns:

Prima data am citit "negrii" si d-asta am intrat in intrebare rolling on the floor.
Dar daca nu este vorba despre negrii (niggas) eu am plecat de aici rolling on the floor

O zi buna!

| andradutza_4620 a răspuns:

Negii se pot vindeca repede cu sucul plantei rostopasca frecind negii cu el citeva zile.

| BomBonika_9617 a răspuns:

Da... nu am incercat dar un amic a facut asta sh o sa observi un rezultat rapidwinking funda asa-i :X? a dahee hee... el o folosit urina de caine big grin

| SkyNet01 a răspuns:

Nu stiu daca se retrag cu urina in vata... dar stiu ca merge cu usturoi pisat si pus p neg sau poti merge la farmacie sa ceri solutie pentru negi...eu am luat si chiar am scapat d ei

| sweethart a răspuns:

Depinde de marimea lor mie mi-au trecut cam in 2 saptamani

Întrebări similare