Grasimile, indiferent de ce grasimi consumi, ele ori devin energie ori se depun, daca dupa ce bagi 5 snitele de porc in tine si freci menta toata ziua cam 50% din grasimi se vor depune,daca bagi culturism sau cardio se vor arde,eu cumpar cotlet de porc fara os, are foarte putine grasimi, de la auchan, daca consum carne din alta parte imi vine greata
Grăsimile animale sunt greu de digerat. Ele se depun in interiorul vaselor de sânge unde poartă denumirea de colesterol. În felul acesta se subțiază traseul sângelui și îl face să circule cu presiune. La nivelul capului sunt și vase de sânge (vene) de grosimea vârfului de ac; acestea la presiune mare (numită hipertensiune), se sparg usor atunci când se depune efort și duce la boli cardiovasculare, la paralizie sau semi-paralizie.
De asemenea grăsimile animale se depun si sub piele dar și pe celelalte organe interne: inima, ficat, etc, și astfel face ca aceste organe să funcționeze greu.
Grăsimea animală dar și carnea se digera greu, iar lucrul acesta face ca să suprasolicite stomacul și toate organele care se ocupă de digestie. Carnea și grăsimea rămâne mai mult timp în intestinul gros (colon) față de alimentele vegetale, și lucrul acesta poate duce la cancer de colon. De altfel proteinele animale sunt altfel decât proteinele vegetale, și de aceea multe forme de cancer apar din pricina consumului de carne și grăsimi animale.
Dumnezeu a interzis consumul cărnii de porc; iar grăsimea de la animalele îngăduite pentru consum trebuie îndepărtată prin fierbere; se aruncă apa și apoi se consumă carnea. Pentru că grăsimea animală nu trebuie consumată absolut deloc, nu numai de la cea de porc?
Oamenii o consumă pentru gust; dar dacă organismul nostru ar avea gură, ne-ar înjura și blestema pentru cât îl distrugem din pricina gusturilor nesănătoase. De aceea gusturile trebuiesc schimbate dacă nu sunt sănătoase. Aceasta ține de educație.
Ingrasa
nu am chef sa, scriu 15 pagini cu detalii, cauta pe google,
dar pe scurt:
in general daca mananci grasime te ingrasi
iar grasimea de porc este alimentul care ingrasa cel mai rau
Deoarece o sa ai probleme cardiace, grasimile, in special cele animale, au un anumit tip de colesterol "rau", care, in timp, se depune pe peretii vaselor de sange, ducand la accidente vasculare, infarct si ale probleme.
Grăsimile sunt amestecuri complexe naturale, formate în principal din esteri ai glicerinei cu acizii grași, numiți gliceride. Se mai găsesc în afară de gliceride și ceruri.