| PumpkinDoll a întrebat:

E adevarat ca persoanele care consuma alcool, au mai putine sanse de a fi adormite atunci cand vine vorba de o interventie chirurgicala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de cat alcool consuma. Una e sa bei un pahar de bere cu 24 de ore inainte si alta sa bei 100-200 de ml de tarie cu o ora inainte de operatie.

| Donsavas a răspuns:

De adormit adorm doar ca riscă să intre în comă. Oricum sunt sub observație.

| alex495 a răspuns:

In principiu nu ai voie sa bei alcool cand iei medicamente ( anestezicul ala e medicament pana la urma) pentru ca pot aparea diferite complicatii, probabil si chestia cu adormitul.
De exemplu eu daca beau tarie inainte de culcare nu ma mai ia somnul, probabil o fi la fel nu stiu sigur

| QElenaBoghiu a răspuns:

Oricum îl adoarme chiar dacă e băut sau nu.
Dar știu ca este indicat sa nu consumi alcool în timpul unei operații chirurgicale