| Marina_Daniela_1992 a întrebat:

E adevarat ca poti muri de sinuzita? laughing Sinuzita au multi si care au grija de sinuzita lor, si traiesc multi ani. E posibil sa mori de sinuzita? Lol. Asa a spus cineva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu,dar poti avea otita si apoi meningita bacteriana si atunci ai sanse foarte mari

| CuriousStuff a răspuns:

Se poate muri si dintr-o zgarietura daca anumiti factori sunt indepliniti. O sinuzita netratata poate sa treaca in septicemie, de acolo soc septic si deces, sau in meningita si deces. Dar e putin probabil sa se intample asta, nu se moare peste noapte si ar trebui sa neglijezi multe alte semne si simptome ca sa ajungi pana in stadiu atat de avansat incat viata sa-ti fie in pericol.
Multa sanatate.

| Marina_Daniela_1992 explică (pentru CuriousStuff):

Daca o persoana are sinuzita, din aia mai usoara, a facut de doua ori. Si daca are grija de sinuzita asta. Poarta caciula mai mult, se fereste de vant, frig, curent, alte lucruri. Asta nu poate muri!

| CuriousStuff a răspuns (pentru Marina_Daniela_1992):

Daca ai si cea mai mica grija de tine si nu stai acasa pana mori de durere (realmente) nu poti muri dintr-o sinuzita. Ti-am zis doar ca e posibil, ce am scris mai sus, in anumite conditii sau la persoanele cu imunodeficiente sau alte boli asociate, dar sinuzita singura, tinuta cat de cat sub control extrem de rar poate sa mearga pana al deces.

| Marina_Daniela_1992 explică (pentru CuriousStuff):

Daca doctorul ORL a spus ca nu se moare din asa ceva, asta e un caz scazut in care persoanele cu sinuzita care mor, ma refer la sinuzita tratata, nu se moare din asa ceva! Nu am vazut sau nu am auzit la stiri ca persoane sa fi murit de sinuzita. LOL.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Marina_Daniela_1992):

Eu NU am zis ca sinuzita tratata duce la deces. Am zis ca sinuzita poate duce la complicatii care duc la deces. Crede-ma ca unui om cu un cancer agresiv sub tratament citostatic, SIDA, LEUCEMIE sau sau orice imunodeficienta severa ii trebuie chiar mai putin decat o sinuzita pentru a deceda. Tu ai intrebat daca e posibil si eu ti-am zis ca in anumite conditii da, dar in marea majoritate a cazurilor nu...
Multa sanatate.

| ALGator a răspuns:

"Cineva" se inseala. De cele mai multe ori se vindeca de la sine (e initiata de un virus).

| Clorox a răspuns (pentru ALGator):

''Cineva'' nu se inseala, prietena mea a murit de sinuzita, s-a infectat pana intr-un punct unde a intrat in coma si a murit!
Nu mai vorbiti daca nu stiti...