| NemNUZ a întrebat:

E adevarat ca rasul ingrasa? Daca da cum? Intreb asta deoarece eu rand toata ziua si daca e adevarat e o problema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Nu are nici o legatura cu ingrasatul.
Si ca sa arati superb, incearca sa zambesti cat mai des!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Bineînţeles că nu este un lucru adevărat. Este doar un mit ca oricare altul. Nu trebuie să iei în seamă tot ce auzi.
Pa-pa.

| Klepto a răspuns:

Rasul slabeste, nu ingrasa. Cand razi arzi calorii ergo slabesti.
Acuma ca sti asta, poti sa mananci McMici cati vrei atata timp cat ai o colectie de filme de comedie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat logic ca nu e adevarat.O gluma ciudata care daca ar fi adevarata as fii supraponderal fiindca rad toata ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca-i adevarat, eu nu prea rad si sunt foarte slab.:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este doar un mit fals, nici nu ingrasa, nici nu slabeste.
Te pup!

| InnocentSίn a răspuns:

Da.daca razi te ingrasi si daca plangi slabesti, nu? laughing Nu este adevarat, stai linistit, poti rade in continuare. :-p laughing

| Caddy1609 a răspuns:

Intr adevar e un mit.dar cine stie poate e putin adevar, cand razi folosesti muschii fetei si razand foarte mult muschii fetei se dezvolta, ca si fiecare muschi care il lucrezi(depinde de fiecare cat radelaughing ) si chiar am am auzit de exercitii pentru muschii fetei. poate te ingrasi doar la fata.zic si eu.

Întrebări similare