Nu, uleiurile esențiale nu vindecă boli, dar pot avea efecte benefice, precum relaxarea sau ușurarea unor simptome minore. Nu înlocuiesc tratamentele medicale dovedite.
Chiar daca sunt din plante adica? Ca doar si plantele pot vindeca, nu? Sunt plante vindecatoare
In unele cazuri, da. Dar cam putine. Si problema e ca nimeni nu plateste studii clinice pentru a demonstra asta intr-un mod incontestabil. Ia tu si fa un studiu clinic prin care sa demonstrezi ca usturoiul poate reduce tumorile canceroase si mori in cateva ore dupa ce ai trimis emailul cu rezultatele...
Cică sunt unii care au scăpat de anxietate și tinitus cu astfel de uleiuri
Eu stau mult pe rețele de socializare și am citit că te poate ajuta daca ai anxietate, depresie, probleme cu spondiloza cervicala etc.
Eu nu am folosit, eu ma confrunt cu anxietate cronica, agorafobie și nu au leac! Dar mi-a zis cineva că ar putea să ma ajute sa scap cu uleiuri de la Dottera și ceva terapie dar nu îmi permit financiar!
Pai na, trebuie sa faci cumva sa iti iei si tu, nu stiu... Ca adevarul e ca nici eu nu castig atat de mult dar imi voi cumpara
Poți încerca! La mine e problema la nivel de gândire, dar și foarte multi oameni ma urăsc, disprețuiesc și subconștientul meu știe acest lucru că sunt urat de multa lume! Eu cam știu așa puțin cauzele! Daca m-ar iubi lumea nu as mai avea așa ceva dar romanii și țiganii sunt prosti și rai au numai ura in suflet, resentimente, dușmănie, invidie! Eu mi-am dat seama că trăiesc într-o țară de idioți dar nu sunt toți la fel, mai sunt și oameni ok dar rar!
Nu.
Amelioreaza, ajuta pe langa tratament, dar nu vindeca orice boala.
In plus, tot ce este din plante se ia preventiv. Ca tratament se iau pe termen lung dar cu pauze intre ele.
Elelena65 întreabă: