| Rares_1833 a întrebat:

E adevarat daca fumezi, traiesti mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In niciun caz. Din contra. Te afecteaza serios si iti scurteaza viata.

| Ruxy_1106 a răspuns:

Nu. Ba din contra, iti scurtezi viata.

| Bleahhhhhh a răspuns:

Daca fumezi traiesti mai putin, mult mai putin.Plus cancerul de plamani care poate aparea

| FulgerMQ a răspuns:

Daca fumezi traiasti mai putin tocmai invers laughing

| isabelleisabelle a răspuns:

Asta cine ti-a mai spus-o? laughing

| NiceBaby a răspuns:

Da! big grin si daca bei, Traiesti citeva secole, si daca te droghezi, nu mai mori.Asa ca fumati, drogativa si beti!

laughing Cred ca ai glumit (ca si mine).

| Th3D3sT1yH0p3CyRuSsS a răspuns:

Nu chiar din contra...
traiesti mai putin.

NOname
| NOname a răspuns:

Daca fumezi, viata ti se scurteaza foarte mult! Fumatul dauneaza grav sanatatii!

| Flash a răspuns:

Da, e adevarat, doar ca ai uitat sa pui si "nu"!
"E adevarat daca nu fumezi, traiesti mai mult?"

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu este adevărat. Baftă!

| nighter a răspuns:

Complet irelevant. Sunt un miliard de alti factori care ne influenteaza viata, nu doar fumatul. Deci nu poti sa te legi de un singur lucru happy

| Elial a răspuns:

Nuuuuu.cu siguranta nu! Este chiar invers: daca fumezi nu traiesti mult.Iti dau un sfat : Nu te apuca de fumat! iti strici viata.

| Roby67 a răspuns:

Din potriva.

| BubuLina999 a răspuns:

Fumatul dauneaza grav sanatatii

| Sua a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu din contra

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

In niciun caz fumatul aduce la imbolnavirea organelor, ingalbenirea dintilor si alte lucruri urate
fumatul dauneaza grav sanatati!
daca te-am ajutat dai o funda?

| AdeEalx a răspuns:

Cum sa fie adevaratlaughing)
doamne. ce. ntrebare :O
da` unde traiesti.frate.mai uita. te la stiri, mai citeste un ziar, mai foloseste net. u` asta la ceva folositorwinking
pana si pe pachetele de tigari sunt scrise advertismente oh go on
si tu pui intrebarea asta.bravowinking
cum sa traiesti mai mult, poate mai putin, ti se pare ca pot tari cu un cancer la plamani, sau cu boli ale gatalui, ba chiar de pieleoh go on
tigarile sunt moarte sigurawinking
asa ca mai documenteaza. te.

| Emena a răspuns:

Lol, nu. daca fumezi faci cancer la plaman, si mori. Fumatul scurteaza viata prin diferitele boli a caror aparitie este legata de acest obicei.

| romaniaaa a răspuns:

Vai doamnelaughing

| Serendipity17 a răspuns:

LoL laughing e exact invers, traiesti mai putin laughing pentru ca daca fumezi ti se imbolnavesc plamanii de la atata fum si mori mai repede. nu e logic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiesti mult mai putin laughing.

| marrr a răspuns:

Am sa dau pentru a doua oara copy-paste la un raspuns dat de mine acum ceva timp, intrucat era cineva care intreba daca sa se apuce de fumat sau nu:
Am sa-ti propun sa faci un testhappy. Ia un pai(orice fel de pai, din comert). Pune-ti-l in gura si incearca sa respiri NUMAI pe gura, facand 10-20 de genuflexiuni. Vino apoi pe TPU si anunta-ma cum a fost, cat de repede ai obosithappy.
NU este bine sa fumezi. Singurul avantaj pe care fumatul il prezinta este placerea de a fuma sau de a te simti smecher si a-ti crea noi anturaje.
Dezavantajele sunt numeroase, si anume:
- ti se vor ingalbeni dintii;
- vei avea o respiratie urat mirositoare, iar nefumatorii nu se obisnuiesc cu ea prea usor;
- pielea ti se va lasa, in timp si va avea un aspect urat;
- pe alveolele pulmonare din plamani se depune o substanta numita gudron, care se aseamana cu smoala;
- vei fi predispus la boli ale inimii, circulatiei, boli pulmonare si boli respiratorii(astm, sinuzita etc).
- fumatul creeaza dependenta; nu vei mai putea sa stai fara tigari;
- banii! Sa zicem ca ai consuma un pachet de tigari la doua zile; Un pachet de tigari costa aproximativ 10 lei, asta ar insemna 30 de lei pe saptamana sau chiar mai mult(daca fumezi mai mult de 3 pachete de tigari pe saptamana). Intr-o luna s-ar face un milion-doua, bani cu care ti-ai putea lua multe alte lucruri sau i-ai putea strange pentru un nou joc, un CD, haine, un telefon etc.
Sper ca ti-am fost de folos! Gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie, pentru ca viitorul tau este in jochappy Bafta!

Asa. Sper ca ai avut rabdare sa citesti si ai luat aminte, ca alta data sa stii si sa spui mai departe. Good luck

| xboy a răspuns:

FALS! daca fumezi ai risc crescut pentru aparitia diferitelor boli( de exemplu cancer)

| Raiden a răspuns:

Aoileu mor de ras! rolling on the floor
Hai ca asta a fost tare! rolling on the floor

| Cσσкiє a răspuns:

Sigur că e adevărat.
Asta doar dacă pui "nu" înainte de "trăieşti".
winking.

| caramelagurl33 a răspuns:

Fumatul te ajyta sa te calmezi. dar in rest face doar rau crede-ma! cine ti-a spus asta?

mira
| mira a răspuns:

Este o gluma fara sare si piper.

| camelia_1170 a răspuns:

Daca fumezi traiesti mai mult decat bunica-ta probabil.nu stiu, incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am accesat link-urile pe care ti le-a dat Butterfly; x, dar daca m-as conduce dupa ce spune ea, as arata, interior si exterior, precum Tutankhamon, dupa cat consum! Sa-mi amintesti sa-ti trimit o fotografie si radiografiile pulmonare. Am si ortopantonograma, dar nu ti-o trimit, o sa crezi ca strass-ul de pe
incisivul lateral e o carie!
Daca m-as conduce dupa unicul criteriu enuntat de tine, fumatul, inseamna ca sunt nemuritoare. Iti multumesc, eu mereu am spus ca sunt nemuritoare, dar nu stiam sa explic de ce!hee hee

| NoMusicNoLife a răspuns:

De fapt, e fix invers: daca fumezi traiesti mai putin. fumatul dauneaza grav sanatatii!

Întrebări similare